-együttműködésen alapuló tevékenységek gyűjteménye

2018. július 5., csütörtök

2018 tábor 4. nap


a fotókat IDE TÖLTÖTTEM FEL
Első játékunk, hogy a következő tevékenységhez farkasszemmel válasszuk ki a párunkat. Voltak nagyon komoly tekintetek, de pislogás nélkül nem sokáig bírtuk :)

jó idő volt, így a vizes játék jól esett. Egymás háta mögött öntjük hátra a vizet, hátha a leghátsó gyerek megtudja inni. Itt nagyon fontos, hogy megbízzunk abban, aki mögöttünk áll, hiszen, ha nem tartja oda a poharat, ráborul a víz. A videó magáért beszél...

-és itt még egy vizes játék , nem kell hozzá csak egy vízipisztoly és műanyagpohár, amit kilyukasztunk és felfűzünk egy fonalra.
Volt itt minden: Vizes festés, lovacskázás, gumizás, íjászkodás, foci és többen még a futópályát is körbefutották

A kígyó készítését Fekete Nórika mutatta meg nekünk. Zseniliarúdra szívószál darabokat fűztünk. Egy zacskóba tettük az ollót fogva kezünket és úgy vágtuk fel a szívószálat, így nem pattant szanaszét. A feje levonó, a nyelve piros zseniliarúd.
Az ehető szines karikákból 10db-ot fűzhettünk fel, a többit megettük :) Érdekes volt számomra, ki hogyan vigyáz a nyakláncára. Volt, aki azonnal megette, volt, aki beosztotta, és volt, aki mindet hazavitte a családjának :)
Egy közös fotó is készült, ahol látjátok Hegedűsné Évike nénit, ki egész héten nagyon sokat segített nekünk. Köszönöm szépen!



2 megjegyzés:

  1. Gerhardt Veronika2018. július 10. 10:54

    Tartalmas tábori hét izgalmas, kreatív és szórakoztató tevékenységekkel!Köszönjük, hogy megosztottad! :)

    VálaszTörlés

Köszöntelek! Ha bármi kérdésed, hozzászólásod van, itt megteheted.